Activityball voor honden

Grandioos speelgoed voor honden:
de Activity Ball!


honden


U kunt dit speelgoed voor honden vullen met hondenbrokjes of ander lekkers. Wanneer de hond de bal laat rollen, valt er af en toe een brokje uit de bal. Uw hond zal zich daarom kostelijk met deze bal vermaken. Ideaal om energieke honden bezig te houden, zonder dat u zelf iets hoeft te doen (anders dan het vullen van de Ball). Wanneer uw hond's dieet uit brokken bestaat (dus niet uit "diner" of iets dergelijks - tenzij u het geen probleem vindt wanneer dit bij u over de vloer rolt) is het ook een prima idee om een deel van zijn dagelijkse eten in de Ball te doen i.p.v. in zijn etensbak. Honden zijn er op ingesteld om iets te doen om hun voer te bemachtigen. Het belonende spel met de Ball zorgt er bovendien voor dat uw hond zowel fysiek (lichamelijk) als mentaal (geestelijk) gestimuleerd wordt. U kunt de moeilijkheidsgraad varieren door kleinere of grotere hondenbrokken te gebruiken.

Ook honden die normaal niet geïnteresseerd zijn in spelen (maar wel in lekkers) krijgt u in beweging met de Activity Ball! Eén van de "HOS-honden" is een nu 13-jarig Shar-Pei teefje, de "koningin" van onze roedel. Zij vindt alle speeltjes vér beneden haar waarde, maar met een Activity Ball vergeet ze even hoe haar imago hoog te houden en huppelt als een dwaas veulen door de kamer...

De Activity Ball is gemaakt van zeer stevig plastic en is daardoor zo goed als onverwoestbaar. De Ball wordt geleverd in een mooie verpakking en inclusief brokjes voor de eerste vulling. De Activity Ball die 't HOS verkoopt is van fabrikant CANAC en is er in de maten "small" (voor kleine honden) en "large" (voor middelgrote en grote honden). Wij leveren bewust niet de Activity Ball met een verstelbare vuldop, omdat onze ervaring is dat deze snel kapot gaat. Dus: verras uw eigen hond of bestel de Activity Ball als een perfect kado voor een andere hondeneigenaar!
Activityball klein: 9,95
Activityball groot: 12,95

P.S.: één mogelijk nadeel van de Activity Ball is ons bekend. Wanneer u een harde vloer heeft (hout, plavuizen), dan maakt het spelen met de Ball veel lawaai. Als dat een bezwaar is voor u, kiest u dan liever voor een KONG.


honden


Wanneer u op deze pagina kwam vanuit onze winkel, click dan op:

om terug te keren naar de winkel.


honden


Wanneer u op een andere manier op deze pagina terecht kwam en u wilt de HOS Hondenwinkel bezoeken, clickt u dan onderstaand op de knop "Winkel".

Door op de knop "home" te clicken, gaat u naar de indexpagina van Hondenschool en Adviescentrum 't HOS.

Winkelen

Naar de HOS Hondenwinkel !

Home

Naar 't HOS Hoofdmenu !


honden